updressat.


Nu är jag redo för bubblet. Dagen till ära iförd en blå silkesklänning och lite bling-bling från 50-talet som jag loppisfyndade i London.

Skål!


gott nytt år!


Det känns galet att det är sista dagen på året. Galet, fast bra. Det har varit ett fantastiskt år. Hoppas att 2011 blir motsvarande, eller kanske rent av bättre.

Jag gick igenom årets iphone-bilder; det blir verkligen som en liten årskrönika. Mest fascinerad är jag av alla skador som jag förvånansvärt ivrigt har fotodokumenterat, allt från nageltrång och skoskav till fantasifulla blåmärken. Det besparar jag dock er, mina vänner, i alla fall en dag som denna!

Nu ska bara nagellacket torka, sen ska jag ta på mig ansiktet och fira in nya året med skumpa och vänner.

Gott nytt år!


julart.


Ah, julen har varit bra. Mycket bra. Fick massor med fina klappar och de som fick av mig har verkat nöjda.

Jag mottog bland annat en onepiece av bästa pojkvännen. Seriöst, den killen plockar poäng. Och nu minns jag inte hur livet var B.O.. Before Onepiece. I denna skapelse känner jag mig snudd på som en superhjälte. Jag vill aldrig ta av mig den.

Tror ni att man får ha mjukisoverall på kontoret..?


tindra!


Igår gav jag upp och slängde ut hyacinterna. Tydligen tål jag inte dem heller längre, och efter en vecka med täppt näsa och röda ögon fick jag nog. Varför ha kvar dem en vecka om man är allergisk, undrar säkert någon nyttoorienterad person. Svaret på det är att det är juletider. Det ska lukta jul. Jag SKA ha hyacinter. Det är tradition, det hör till.

Det är jul så sätt igång och TINDRA FÖR I HELVETE!


PKH Challenge 2010!


Jag kan med glädje meddela att även detta år lägger vi ut våra alster på siten så allmänheten får säga sitt!

Rösta här!

Ni kan också gå med i facebookgruppen och diskutera.

Detta år pågår röstningen ända fram till julafton, så kom igen nu!


handlingsförlamad.


Åh, jag är så trött att jag inte ens orkar gå och lägga mig. Moment 22. Börjar dividera med mig själv. Jo, det är väl okej att sova med linser och smink en natt..?

Speciellt när jag vet att jag kommer behöva gå upp i ottan och läsa Virginia Wolf inför morgondagens seminarium. Allt verkar inte hinnas med under dagarna av någon anledning. Kanske beror det på både jobb och plugg och allt annat som inte alls har lust att kompromissa.

Men som Montaigne brukade säga; que sais-je?

...


hårboll.


Jag har faktiskt sparat mitt hår rätt länge nu. Tyvärr så verkar det inte bli särskilt långt, för det växer snarare på bredden istället. Addera fuktigt väder så har vi en hårboll. Eller, det blir ju lite svampform på härligheten, så kanske en hårchampinjon då.Hur som haver, idag opponerades det på de framlagda uppsatserna. Det gick mycket bra för mitt verk och jag är mer än nöjd. Det firar vi med lite rödtjut på veckans syjunta med brudarna.

Lovely.


RSS 2.0