gott gammalt år!


Ah, 2011, vilken hit. Det blev både stora och små förändringar detta år:

• Jag sa upp mig för att fortsätta plugga, ett beslut som jag inte har ångrat en sekund. Jag skrev dessutom en c-uppsats, hur bra är inte det!



• Jag blev grön(are) och slutade med schampo och konventionella skönhetsprodukter. Jag lärde mig dessutom att göra egna produkter, vilket visade sig vara mycket roligt.





• Jag blev vän med mitt hår. Herreminje, den dagen trodde jag aldrig skulle komma. Mycket tack vare no poo, men också eftersom jag lärde mig nya sätt att styla det. Det här är mina egna lockar, hur schysst är inte det!



• Jag tillbringade mycket tid med mina nära och kära. Päronen, syskonen, pojkvännen och bästa bonusarna. Och förstås; världens bästa hund.



• Och som jag har pysslat; virkat, stickat, sytt och sytt om. Allt har tyvärr inte hamnat på bloggen, men en del godbitar finns det:











• Jag hade dessutom min hittills mest avancerade balkongodling som bland annat gav en himla massa physalis, drygt 150 körsbärstomater, några paprikor och chili så det räcker hela året.




Sammanfattningsvis ett mycket bra år! Jag hoppas att ni också har haft det, och givetvis önskar jag er ett riktigt gott nytt år!

Skål!



Kommentarer
Postat av: Emma

Snygga stickningar! Älskar att sticka!

2011-12-31 @ 15:01:12
URL: http://emma-ls.blogspot.com
Postat av: Sofie - EKOsmetika

Jisses vilken snygg klänning!

2012-01-01 @ 15:55:12
URL: http://ekosmetika.wordpress.com
Postat av: Ida

Tack för en inspirerande blogg med härliga no-pooinlägg! Nu dyker du upp i min blogg igen, jag undrar om det är okej? :)

2012-01-02 @ 13:16:38
URL: http://aidu.blogg.se/
Postat av: Lesly Valencia

Vad roligt, låter som ett toppenår. Jag ska testa att odla physialis! :)

2012-01-04 @ 00:48:10
URL: http://leslita.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0